Workshop kerstboom decoreren

Kerstboom workshop
De tijd van de donkere dagen komt er weer aan en dat betekend weer meer gezelligheid in huis. Ook zie je overal in de winkels langzaam de eerste kerst artikelen komen. Een absolute trend op dit moment is de houten kerstboom. In samen werking met Johnnyblue hebben we deze prachtige kerstboom ontworpen. Lijkt je het nu ook leuk om zo'n zelf gedecoreerde kerstboom tijdens de decembermaand in huis te hebben staan kom dan een workshop volgen via studio grutsk.


De prijzen van de workshop zijn allemaal inclusief een boom van 70 centimeter.

Er zijn een aantal mogelijkheden voor workshop:

Dag workshop in Nieuwehorne (heerenveen friesland):

Kosten € 55 euro

We gaan dan de hele dag lekker aan de gang met het decoreren van deze kerstboom.
Er zal een heerlijke lunch worden verzorgt. Er is plek voor 3-8 personen. Aanvang is ongeveer 10.00 uur en de workshop duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Datum
15 november (nog 4 plekken beschikbaar)
30 november (nog 8 plekken beschikbaar)
7 december (nog 8 plekken beschikbaar)


Avond workshop op locatie

Kosten € 50 euro

Studio Grutsk is mobiel dat betekend dat ook de workshop bij u op locatie gegeven kan worden. Dat kan gewoon bij u in de woonkamer maar ook in een zaaltje van de kerk/bedrijf of buurcentrum. De prijs van deze workshop is exclusief de huur van een evt. ruimte. Het aantal personen is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Maar er is een minimaal aantal van 5 personen.

Dus lijkt u het leuk om met een aantal vriendinnen/buren/kennisen zo'n workshop te volgen dan kan dat. Neem even persoonlijk contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en een datum. studiogrutsk@hotmail.com

Reacties