Bon bon doosje

Laatst heb ik voor een party als gasten cadeautje een bon doosje cadeau gedaan.
Als je goed kijkt zie je dat de basis van dit bonbon doosje eigenlijk een party cracker is. Hij lijkt daarom erg op het doosje van afgelopen dinsdag. Voor meer informatie en een instructie filmpje kijk even hier

Voor het bonbon doosje
Je hebt nodig een stukje designpapier of cardstock van 4 1/2 inch x 6 1/2 inch.

Met je snijmachine ril je de:
lange zijde op: 1 1/2 - 3 - 4 1/2 - 6 inch
korte zijde op : 1/2 - 1 - 1 1/2 - 3 inch en draai het papiertje om en ril op 3 inch

Je vouwt de vouwlijnen op de lange zijde van het papier. Je vouwt het papier dubbel op de 1 1/2 inch lijn en punch met je enveloppe punch board op de 1 inch markering. Je herhaalt dit met elke vouwlijn op de lange zijde. . Je punch komt dan te zitten in de 1 inch rillijn van de korte zijde.

Je draait het papiertje om en knipt vervolgens de andere kant in tot de 3 inch gerilde lijn. Deze ingeknipte delen zijn de bodem van je doosje.

Voor de deksel knip/snij je een stuk cardstock van 2 1/2 bij 2 1/2 inch. Deze ril je op alle zijde op een 1/2 inch.  Je knipt aan alle zijde op een in en dit vormt dan de deksel van je doosje. Maar ook zonder deksel is hij leuk.

voor deze geld eigenlijk hetzelfe als de party cracker. Als je het papier aan de korte zijde langer maakt word het doosje ook langer. Hou er wel rekening mee dat er voldoende ruimte aan de onderkant open is om het doosje dicht te maken.

Nu nog de laatste 2 letters van deze week  Deze week de letters SO. Je kant tot en met 5 december bij iedere bestelling je kortingskode van 10 % inwisselen.
succes

gr corinne


Gebruikte Stampin Up materialen: * Stempels - - * Inkt - - - * Ponsen - - * Papier - - Voor meer informatie over Stampin Up en hoe je de materialen via mij kunt bestellen kijk dan even hier

Reacties

  1. Leuk, de uitleg van de enveloppe punch board! Ik heb er ook 1 maar alleen nog enveloppen ermee gemaakt.
    Ik word volger.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten