woensdag 15 januari 2014

Ik heb al jarenlang een silhouette maar sinds ik met stampin up in de weer ben staat hij toch wat vaker stil. Jammer want het is een prachtig apparaat. N.a.v een gepimpt schrift kreeg ik de de opdracht voor een kraamcadeautje.

 
 
Maar ja gewoon een rompertje geven is ook zo saai. dus in de weer met de envelope punch board en een doosje gemaakt. Ik wilde de kleur roze van het rompertje terug laten komen op het doosje. Ik heb daarom gekozen voor de kleur Melon mambo. Een stempelset die absoluut geschikt is voor baby kaartjes is Zoo babies, daar is dan ook de olifant van. De schoen is ook uitgesneden met de silhouette en daarna bestempeld met een van de nieuwe sets van de sale a bration actie.
 
 
Wil jij nu ook zo'n leuk kraam cadeautje (jongen kan ook) stuur dan even een mailtje voor meer informatie. De kosten van deze complete set (romper hema en doosje ) bedragen €9,50

creatieve groeten
Corinne Oosterhoff2 opmerkingen:

Translate

Nieuwsbrief

Studio Grutsk op facebook

Studio Grutsk op facebook
Volg ook mijn facebookpagina

Zoeken in deze blog

Studio Grutsk. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email

BTemplates.com

Corinne Oosterhoff

Corinne Oosterhoff

Over mij

Mijn naam is Corinne en altijd creatief geweest. Via deze pagina wil ik mijn creativiteit met jouw delen. Kijk gerust rond en geniet.

Popular Posts