dinsdag 4 maart 2014

Stampin up heeft een ontzettend uitgebreide catalogs met heel veel leuke materialen. Maar wij bieden meer dan de producten alleen en dat zit hem voornamelijk in service en een stukje product uitleg. Hoe kun je producten nu beter uitleggen door er gelijk mee te gaan werken en mee aan de gang te gaan.

Daarom heb ik de de volgende 2 workshops ontwikkeld

Enveloppen & meertijdens deze workshop gaan we aan de slag met het envelop punchboard. De workshop duurt een dagdeel. Tijdens deze workshops ontvang je naast een werkbeschrijvingen van een aantal basis doosjes, ook een uitleg hoe je zelf doosjes en enveloppen op maat kan maken. Aan het eind van de de middag ga het punchboard mee naar huis.

Wanneer:

Dinsdag avond 26 maart 19.30-22.00 uur
Zaterdag middag 5 april 13.30-16.00 uur

Opgeven kan via studiogrutsk@hotmail.com Van label tot doosje

Tijdens deze workshop gaan we aan de gang met de Scallop tag pons uit de nieuwe voorjaarscatalogus
We gaan meer uit je pons halen dan alleen een label. We gaan kaarten maken, maar ook een doosje.  De kosten van deze workshop zijn 30 euro inclusief de pons. De duur van deze workshop is een dagdeel

Vrijdagavond 21 maart  19.30-22.00 uur
Zaterdagmiddag 12 april  13.30- 16.00 uur


Opgeven kan door een mailtje te sturen naar studiogrutsk@hotmail. com. Ik kan deze workshop ook op locatie geven. Stuur even een mailtje voor je mogelijkheden


0 reacties:

Een reactie posten

Translate

Nieuwsbrief

Studio Grutsk op facebook

Studio Grutsk op facebook
Volg ook mijn facebookpagina

Zoeken in deze blog

Studio Grutsk. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email

BTemplates.com

Corinne Oosterhoff

Corinne Oosterhoff

Over mij

Mijn naam is Corinne en altijd creatief geweest. Via deze pagina wil ik mijn creativiteit met jouw delen. Kijk gerust rond en geniet.

Popular Posts