klei en kaartje

Soms heb je van die producten die heb je in huis maar gebruik je eigenlijk te weinig. Dat is het zelfde met de zelfdrogende klei van stampin up. Ik heb dit product al een hele tijd in huis maar gebruik het eigenlijk te weinig.

Wat kun je er mee. je kunt er eigenlijk van alles mee boetseren wat je zelf wil, maar je kunt er ook een stempelafdruk in maken. Het leuke is het droogt aan de lucht op en is gewoon erg licht waardoor het geen extra gewicht op je kaarten geeft.
Nadat het opgedroogd is kun je het bewerken door in te kleuren met de stampin up markers maar ook met bijvoorbeeld een waterpen. Je kunt de klei ook kleuren voordat je het in het malletje stopt, middels de refils alleen doe dan wel even handschoenen aan. Anders heb je van die mooie gekleurde handen.

Ook mallen kun je heel goed zelf maken. Je kunt allerlei embellisments drukken in zogenaamde sillecone. Nadat dit opgedroogd is kun je deze gebruiken als mal. Zoals de lijstjes op deze kaart

 
 
Mocht je nu zelf een keer willen werken met deze materialen neem dan even contact met mij op voor een workshop en dan kom ik het graag bij je demonstreren.
 
creatieve groeten
Corinne

Reacties