vrijdag 4 juli 2014

Toen ik in de 2de klas van de lagere school zat ben ik met mijn tante Joke naar tunesie geweest. Joke reisde de hele wereld over maar hield altijd een schriftje bij met avonturen. Dat moest ik ook. Dus iedere avond aan de bureau in hotel beschreef ik wat ik gedaan had. Ik plakte er suikerzakjes in en folders. Laatst vond ik dit dagboek weer en ja het is toch heel mooi om te zien. Joke is niet meer onderons maar dit is iets wat ik nog steeds doe. Ja en met de project life spullen van tegenwoordig word het echt een feestje

Dus stampin Up gaat ook met mij mee op vakantie erg he.

Maar wat zit er nu in deze doos

nu ditIk werk met project life graag op het formaat 6x8 . Dus de insteekhoezen die daarvoor nodig zijn heb ik ingepakt. Er is een prachtig album voor alleen die is nog niet binnen en ja de spullen moeten toch echt gepakt gaan worden. Naast de project life kit Everyday adventures waar diverse kaartjes inzitten waar je allerdaagse avondturen op kunt schrijven. Heb ik wat stukjes cardstock gesneden. Ook de inkt die hoort bij de kit gaat mee op vakantie tezamen met een leuke clear stempels die de pagina's helemaal af kunnen maken.

Tevens hebt ik de accessory pack die allerlei verschillende embeslisments bevat. 

Wil jij nu ook zo'n pakket om jouw vakantie herinneringen vast te leggen neem dan even contact met mij op
studiogrutsk@hotmail.com

0 reacties:

Een reactie posten

Translate

Nieuwsbrief

Studio Grutsk op facebook

Studio Grutsk op facebook
Volg ook mijn facebookpagina

Zoeken in deze blog

Studio Grutsk. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email

BTemplates.com

Over mij

Mijn naam is Corinne en altijd creatief geweest. Via deze pagina wil ik mijn creativiteit met jouw delen. Kijk gerust rond en geniet.

Popular Posts