dinsdag 24 januari 2017

Het is een hele lange tijd sinds ik een berichtje op facebook of op mijn blog heb geplaatst. Ik moet toch nodig eens voor zien van een update.

Er is een reden voor door prive omstandigheden heb ik het afgelopen half jaar in een trein gezeten. Die doorging af een toe tijd voor een creatieve tussenstop maar niet structureel. Sinds januari is er een stukje rust gekomen en ik hoop daarom ook meer tijd te creĆ«ren voor mijn creativiteit.  Maar voordat kan beginnen ben ik begonnen met opruimen.

Ons huis was toe aan lucht dus dat hebben de afgelopen weken flink gedaan. Ja en dan moet je ook door een hobbykamer die eigenlijk de laatste maanden was gebruikt als oh leg daar maar neer plek. We zijn een heel eind maar we zijn er nog niet. Maar tijdens zo'n opruimsessie kom je dan ook vaak verborgen schatten tegen. Vaak gecombineerd met mooie herinneringen. Maar heel eerlijk ook spullen waarvan je denkt waarom heb ik dat ooit gekocht. Een van de dingen die ik tegen kwam was het papier van ik geloof 2,5 jaar geleden Gold Soiree. We kregen het tijdens het On stage evenement in Brussel. Als ik daar aan denk verschijnt er gelijk een glimlach om mijn gezicht. Wat een fantastische tijd heb ik daar gehad, met zulke geweldige mensen. En natuurlijk ook nieuwe vrienden gemaakt. Sinds dien heb ik heel dierbaar contact met Marrigje en zijn heeft mij dan ook gevraagd of ik mee wilde doen met haar uitdaging. Vandaar dit bericht en via hun team blog.


Ik heb dus gekozen voor het papier Gold Soiree in combinatie met de nieuwe stempel set recht uit het hart. Wat misschien ook wel leuk is dat smaken veranderen. 2,5 jaar geleden had ik echt moeite om dit papier te gebruiken (vandaar ook een nagenoeg onaangebroken verpakking in de kast). Vandaag de dag een stuk minder. Ook leuk is dat smaak veranderd want ik maak nu heel graag gebruik van de kleur calypso color.  

Ik hoop dat ik jullie op korte termijn weer kan inspireren met wat leuks. 

creatieve groeten 

Corinne0 reacties:

Een reactie posten

Translate

Nieuwsbrief

Studio Grutsk op facebook

Studio Grutsk op facebook
Volg ook mijn facebookpagina

Zoeken in deze blog

Studio Grutsk. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email

BTemplates.com

Over mij

Mijn naam is Corinne en altijd creatief geweest. Via deze pagina wil ik mijn creativiteit met jouw delen. Kijk gerust rond en geniet.

Popular Posts