vrijdag 12 oktober 2018


Ieder mens heeft het wel eens nodig om die woorden te horen.  In mijn ogen het geeft mij soms moet en kracht en vooral motivatie om verder te gaan.De afgelopen week was een pittige week. Ik heb wat teleurstellingen moeten verwerken. Als ik dan zon kaart zie liggen dan weet ik dat ik verder moet gaan en er boven moet staan om verder te gaan. Dat ga ik dan ook zeker doen.

De tekst op deze kaart is onderdeel van de set Abstract Impression. Ik zal heel eerlijk zijn Ik had er al heel hard langs gebladerd in de catalogus want dit is een type stempel waar ik moeite heb mee te werken. Ja ook ik kan niet alles.  Maar wat blijkt het is een van de nieuwe nederlandse stempels set genaamd bloemen zeggen meer


Ja en nederlandse teksten hebben we nooit genoeg maar deze teksten zijn echt SUper. Oordeel nu zelf.


Ook de bijbehorende thinlits zijn prachtig. Ik heb mijzelf voorgenomen minstens nog 10 kaarten met deze set te maken ik hoop ze snel te kunnen laten zien op mijn blog. Zodat ik ook jouw kan inspireren om deze set te gaan gebruiken. De woorden zullen niet zo moeilijk zijn, maar de rest!! Ach ik hou wel van een uitdaging. 

Heb jij nu ook deze set over het hooft gezien kijk dan even hier als je hem toch in je bezit wil hebben. 


Maar om toch even terug te komen op de woorden Geloof in jezelf. Betekend ook voor mij uitdagingen uitgaan. Zo ben ik de uitdaging uit gegaan om van de week een facebook live te doen op mijn facebookpagina. Ik heb een uitleg gegeven van de Peek a Boo Card die ik van de week al op mijn blog had laten zien. Het ging niet super, alle eerste keren zijn nooit perfect, maar was wel ontzettend leuk om te doen. De volgende staat al gepland voor volgende week. Heb er wel al weer zin in al moet ik nog wel wat uitdagingen aan gaan om dingen van afgelopen keer verbeteren.

Graag tot de volgende blogpost

Creatieve Groeten 

Corinne

0 reacties:

Een reactie posten

Translate

Nieuwsbrief

Studio Grutsk op facebook

Studio Grutsk op facebook
Volg ook mijn facebookpagina

Zoeken in deze blog

Studio Grutsk. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email

BTemplates.com

Corinne Oosterhoff

Corinne Oosterhoff

Over mij

Mijn naam is Corinne en altijd creatief geweest. Via deze pagina wil ik mijn creativiteit met jouw delen. Kijk gerust rond en geniet.

Popular Posts