Over mij

Wie ben ik, ja dat zijn altijd van die vragen die je heel kort en krachten kan beantwoorden.

Ik ben Corinne Oosterhoff geboren in Baarn in 1974 en nu al een aantal jaar woonachtig in Friesland. Om precies te zijn in Nieuwehorne. Nieuwehorne is een klein dorpje net buiten Heerenveen.
Ik ben getrouwd met Trienco en wij hebben een prachtige zoon Ids (2006)


Ik ben denk ik van kleins af aan creatief bezig geweest. Waar het als klein meisje begon met het aankleden van de barbie poppen met lapjes stof en wat linten en spelden, werd het later met papier stof en allerlei hande materialen.

De afgelopen 10 jaar is scrappen een belangrijk deel van mijn hobby geweest. Heerlijk om foto's te verwerken tot prachtige albums en zo dierbare herrineringen te kweken. Een aantal jaar geleden heb ik mij voorgenomen om nooit meer een kaart te kopen en alleen nog maar zelf gemaakte kaarten te versturen. Dit lukt bijna altijd, alleen met de kerst wil ik nog wel eens een uitzondering maken.

Momenteel ben ik veel aan het haken en ook daar kan ik volop mijn creativiteit in kwijt. Doordat ik via Facebook wel eens laat zien heb ik de laatst van veel mensen de opmerking gekregen begin eens wat voor je zelf. Okey ik ben trots op mijn werk en wat ik maak maar om het te verkopen vind ik een hele stap. Toch heb ik nu de stap gemaakt en Studio Grutsk opgestart. Voor de niet Friezen onder ons studio trots

Wat is het doel van Studio Grutsk, is te laten zien waar ik trots op ben. Via dit weblog wil de mogelijkheid bieden dat mensen mijn werk kunnen kopen. Voor meer informatie hierover kijk even hier.

Maar ik wil ook mijn creativiteit delen met mensen en andere het leren. Want iedereen heeft iets van creativititeit in zich. Daarom heb ik besloten om demonstratice te worden van Stampin Up. Voor meer informatie hier over kijk even hier.
Wil je meer informatie hebben over de workshops die ik aanbied kijk dan even hier.

Studio Grutsk is nu nog klein, het is de start van een een idee in mijn hart en hoofd, maar wie weet ontwikkeld het zich tot heel iets moois waar ik  Grutsk op kan zijn

groeten Corinne

Reacties

  1. hoera ik heb je gevonden, het was weer gezellig gisteren.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten